Lexus câștigă șase premii în cadrul Auto Express Driver Power Survey 2015

În weekend-ul care s-a încheiat au fost desemnați câștigătorii Auto Express Driver Power Survey 2015, iar Lexus a reușit să primească șase astfel de premii. Cele mai importante reușite constau în titlul pentru “Cel mai bun producător” și premiul pentru “Cea mai bună mașină”.

Astfel, Lexus IS s-a poziționat în fruntea clasamentului “Cea mai bună mașină compactă”, cu un procent de 93,96% rată a statisfacției printre cei care au răspuns întrebărilor. În plus, Lexus NX reușește să își adjudece titlul de “Cea mai bine realizată mașină”, iar premiul pentru “Cele mai confortabile scaune” a fost primit de Lexus RX.

“Poziționarea noului model IS în topul clasamentului reflectă aprecierea cumpărătorilor, în timp ce noul model NX s-a clasat și el în primele locuri, chiar daca este disponibil de doar câteva luni. Faptul că și modelele anterioare ale mărcii Lexus au fost apreciate de către posesori, pune și mai mult accentul pe fiabilitatea mărcii și calitățile serviciilor ce o însoțesc. Lexus a devenit marca ce stabilește standardele de performanță la care alți producători de mașini trebuie să se raporteze și să încerce să le atingă”, a declarat Steve Fowler, redactorul șef al revistei Auto Express.

Lista premiilor primite de Lexus în cadrul Auto Express Driver Power Survey 2015

– Cel mai bun producător
– Cea mai bună mașină – a treia generație de Lexus IS
– Cea mai bună compactă în clasa medie – a treia generație de Lexus IS
– Premiul pentru ușurință în condus – a treia generație de Lexus IS
– Premiul pentru cele mai confortabile scaune – a doua generație de Lexus RX
– Premiul pentru calitatea producției- Lexus NX

Adaugă un comentariu