Lexus GS 300h ajunge in Romania

Incepand din luna noiembrie 2013, Lexus ofera si pe piata din Romania modelul Lexus GS echipat cu noul sistem de propulsie Lexus Hybrid Drive cu capacitate cilindrica de 2.5 litri si 223 CP.

Noul GS 300h este o limuzina premium cu motor central si tractiune spate, iar transmisia este automata de tip CVT. Sistemul de propulsie este hibrid integral cu doua motoare electrice si un motor termic de 2.5 litri in 4 cilindri cu ciclu Atkinson si injectie directa D-4S. Consumul mixt de carburant de 4.8 litri/100 km si emisiile de CO2 de 110g/km transforma acest sistem de propulsie intr-unul din cele mai eficiente din segmentul sau.

Cateva tehnologii inovative, prezente pe GS 450h, sunt oferite si pe GS 300h, printre acestea numarandu-se sistemul de aer conditionat ‘S-Flow – dotat cu tehnologia premiata nanoe®’ -, a doua generatie a sistemului de control Remote Touch si unul din cele mai mari ecrane multifunctionale montate pana acum la un vehicul de serie. Si in materie de siguranta, GS 300h este echipat cu tehnologiile avansate de siguranta activa si pasiva prezente si pe GS 450h, printre care se numara sistemul de asistare la urcarea pantelor (HAC), controlul electronic al franarii (ECB), 10 airbaguri –inclusiv airbag de genunchi – , sistem Head-Up Display color, sistem de monitorizare a unghiului mort si sistem de avertizare asupra traficului din spatele masinii (Rear Cross Traffic Alert RCTA).

GS 300h este oferit in Romania in 4 variante de echipare (Business, Executive, Luxury si F Sport). Preturile de lista ale noii versiuni incep de la 49.350 EUR (TVA inclus). In luna noiembrie, modelul este oferit cu preturi speciale de lansare, astfel incat poate fi achizitionat incepand de la 44.350 EUR TVA inclus.

„Datorita performantelor remarcabile in ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2, precum si datorita cilindreei mai mici (comparativ cu GS 450h), GS 300h se plaseaza in centrul segmentului in care activeaza, jucand un rol important in cresterea competitivitatii acestui model pe piata din Romania, a declarat Anca Dumitrescu, Lexus Senior Brand&Pricing Manager in cadrul Toyota Romania.

 

Adaugă un comentariu