Lexus: router Wi-Fi in standard pentru toate modelele vandute in Romania

Toate modelele Lexus vandute in Romania vor avea standard router Wi-Fi impreuna cu un abonament de date pentru un an, in limita a 2 GB pe luna.

Lexus este prima marcă premium ce introduce în echiparea standard, pentru toate modelele din gamă, o dotare inedită pentru piaţa auto din România: începând cu luna februarie 2014 orice model Lexus este oferit cu Lexus Hotspot în echiparea standard. Router-ul W-LAN este oferit împreună cu trafic de date pentru o perioadă de 1 an, în limita a 2 GB/luna, trafic disponibil numai pe teritoriul României (nu este inclus traficul de date în regim roaming).

Sistemul Lexus Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru maşină, alimentat la baterie, cu o antenă dubla ce asigură trafic la viteze ridicate, imbunătăţeşte recepţia semnalului şi minimizează problemele efectului Doppler. Prin intermediul său se pot conecta simultan prin wireless la internet până la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc.) iar garanţia oferită pentru acest dispozitiv original este de 3 ani, termen specific tuturor accesoriilor Lexus.

 

 

Adaugă un comentariu