Life is like a box of chocolates: să ne bucurăm de noul Mercedes-AMG GT S Roadster

“Life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get” – o replică celebră dintr-un film memorabil care se aplică de minune în cazul noului Mercedes-AMG GT S Roadster.

Inginerii din Affalterbach au devenit tot mai entuziaști în ultimul timp și cel mai recent rezultat – Mercedes-AMG GT S Roadster – își face loc între frații AMG GT Roadster și AMG GT C Roadster.

Pentru că așa e frumos toată familia AM GT Roadster împarte cu entuziasm propulsorul V8 biturbo de 4.0 litri, dar fiecare model primește puteri diferite: GT Roadster se mulțumește cu 476 CP, fratele cel mare GT C Roadster iese la plimbare cu 557 CP și nou venitul  Mercedes-AMG GT S Roadster te invită la distracție cu 522 CP. E suficient?

Noi spunem că da! Mercedes-AMG GT S Roadster accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și te poate purta pe un circuit cu o viteză maximă de 308 km/h!

Fratele mijlociu vine cu suspensia AMG Ride Control cu 3 setări diferite: Comfort, Sport și Sport+. Sistemul AMG Dynamic Select oferă cinci moduri de rulare: Comfort, Sport, Sport+, Race și Individual.  Cutia AMG SPEEDSHIFT DCT 7G gestionează puterea celor 670 Nm disponibili între 1900-5000 rpm.

AMG Silver Chrome Interior este un pachet standard pentru acest model. Dar pentru că vorbim de un AMG lista opționalelor este foarte lungă și oferă o mulțime de posibilități.

Noul Mercedes-AMG GT S Roadster poate fi deja comandat și livrările încep din luna iulie. În România un AMG GT Roadster are un preț de pornire care pleacă de la 129.180 euro.

 

Adaugă un comentariu

Articole similare