Huawei SuperCharge: un încărcător auto dual USB cu care poţi să pleci liniştit la drum

Pentru că activitatea noastră este una dinamică și mereu avem nevoie de resursele tehnologiei am fost puși de multe ori în situația de a consuma rapid acumulatorul telefonului mobil. Știți voi, poze, live-uri, filmări, Facebook și tot așa. În plus, atunci când mergi la un test cu o mașină în mijlocul naturii singura soluție este să încarci rapid telefonul de la sloturile pe care mașina le oferă. Așa ne-am gândit că un test cu un charger rapid și inteligent ne-ar ușura munca.

Huawei SuperCharge este un încărcător auto dual USB cu care poţi să pleci liniştit la drum dacă foloseşti două dispozitive mobile simultan. Tensiunea de ieşire pe slotul USB1 este de 4.5V-5A, iar pe slotul USB2 de 5V-1A. Mai mult, este dotat cu Intelligent Recognition şi vine la pachet cu cablu conector USB Type-C. Acest lucru înnseamnă că poate încărca pe slotul USB 1 un device care foloseşte standardul rapid de încărcare şi pe USB2 un dispoziv cu încărcare normală.

Am folosit acest încărcător de la Huawei cu un smartphone pe care rula Waze plus alte aplicaţii care foloseau conexiunea Bluetooth şi cu o tabletă pe care am rulat câteva aplicaţii de editare video şi s-a descurcat fără probleme.

Huawei SuperCharge oferă şi protectie impotriva supra-încărcării, descărcării în gol şi a scurtcircuitării, iar tensiunea de intrare poate fi 12/24 V.

Pentru că are dimenisuni reduse (150x70x52 mm) ocupă puţin spaţiu în slotul de încărcare şi nu afectează ergonomia instrumentarului din maşină.

Adaugă un comentariu

Articole similare