Locul din România în care poți să intri cu mașina, dar ieși numai dacă plătești

Cine s-ar fi gândit că sunt locuri în care poți să intri în mod gratuit, dar poți să ieși doar dacă plătești. Primăria Sibiu a decis cumpărarea unui tichet de ieșire dintr-un cimitir pentru a-și recupera banii cheltuiți pentru o barieră finanțată din bugetul local.

La finele anului 2016, autoritățile sibiene au montat un sistem integrat de acces auto în incinta Cimitirului Municipal. Investiția a fost finanțată din bugetul local, contractul de furnizare a echipamentelor, inclusiv montarea acestora, însumând 380.268 lei.

Deși accesul în cimitir este gratuit, conducătorii auto care vor să iasă trebuie să cumpere un tichet în valoare de 3 lei pentru ca în timp investiția să fie amortizată.

În mod ironic, Primăria s-a gândit și la persoanele care vin mai des în Cimitir. Pentru acestea a pregătit un card cu 10, 20, 30 sau 50 de ieșiri. Costul unui card cu 10 ieșiri este de 30 de lei, cel cu 20 de ieșiri costă 60 de lei, cel cu 30 de ieșiri costă 90 de lei, iar cel cu 50 de ieșiri are un preț de 150 de lei, scrie profit.ro. Fără niciun discount.