Lotus Exige S, lansat in Romania

Forza Rossa, importatorul oficial Ferrari si Lotus pe piata locala, a prezentat la Bucuresti noul Exige S. Un supercar veritabil, dar si cel mai puternic Lotus de serie din istorie, noul model va fi produs in doar 300 de exemplare si va costa 73.160 de euro cu TVA.

Noul Lotus Exige S are 4,05 metri lungime si o greutate redusa, tipica marcii britanice, de 1.080 de kg. Motorul V6 supraalimentat de 3.5 litri si 350cp, propulseaza supercar-ul englez pana la o viteza maxima de 274km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 3.8 secunde.

Un buton DPM (Dynamic Performance Management) permite È™oferului să aleagă între 3 moduri: Touring, Sport sau fără DPM. Ca o optiune suplimentară, pachetul Race permite să se adauge un al patrulea mod: Race. Acest mod oferă o motricitate maximă la iesirea din viraje. Pachetul Race include, de asemenea, pornirea programată si un reglaj optimizat al suspensiilor, ce fac din acest model un bolid de curse perfect pentru un circuit de viteză dar si pentru un drum spectaculos de munte.

În paralel cu raportul greutate putere incredibil, Exige S vine cu un aspect exterior si interior cu totul nou. Două noi pachete de optiuni pentru interior sunt disponibile: Premium si Premium Sport. Pachetul Premium oferă mai mult confort si stil în timp ce Premium Sport este adaptat pentru pilotii care doresc o masină potrivită stilului lor sportiv.

 

taguri
Adaugă un comentariu