Mai multe autostrăzi care trebuiau inaugurate în acest an, sub semnul întrebării

Mai multe autostrăzi care trebuie inaugurate în acest an sunt sub semnul întrebării, după ce compania Euro Construct Trading 98, una dintre cele mai mari societății de construcții din România, patronată de către ‘regii asfaltului’ Dan Besciu și Sorin Vulpescu, cunoscuți pentru ‘grupul de la Golden Blitz’, a intrat în insolvență.

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Societatea dă vina pe stat pentru că nu a primit banii pe lucrările pe care le-a executat deja. Euro Construct este unul dintre constructorii care au realizat lucrări pentru stat, precum Pasajul Sudului sau calea ferată Simeria-Curtici.

Cum arătau RECLAMELE PECO ÎN COMUNISM!

IMAGINI UIMITOARE! Cum arată drumul TRANSFĂGĂRĂȘAN acum!

În acest moment, Euro Construct lucrează împreună cu grupul Aktor la intrarea în București dinspre autostrada spre Ploiești, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Termenul de dare în folosință era 2016, dar a fost prelungit până în vara acestui an. Însă odată cu intrarea în insolvență, nici acesta nu mai este sigur. În luna ianuarie, aceasta era gata în proporție de 66,5%, potrivit CNAIR.

De asemenea, compania mai are de terminat și lotul 2 de pe autostrada Sebeș-Turda, unde lucrează tot cu Aktor. Segmentul trebuia terminat din 2014, dar noul termen de finalizare este octombrie 2018. În luna ianuarie, stadiul lucrărilor era de 44%, potrivit autorităților. Citeşte mai departe

taguri
Adaugă un comentariu