Vrei un hatch practic și performanțe de supercar? Manhart are răspunsul!

Dacă te numeri printre puținii pentru care un Audi RS3 cu 400 CP nu te satisface complet din punct de vedere al performanțelor oferite, Manhart a lansat un pachet de tuning care te va face să îți pierzi permisul și mai repede.

După mai multe proiecte de succes derulate împreună cu BMW și Mercedes, Manhart își îndreaptă din nou atenția către compania din Ingolstadt. Tunerul a luat în vizor mezinul gamei RS și oferă de acum un pachet de tuning intitulat RS3 500 care va fi disponibil atât pentru modelul sedan, cât și cu cel hatchback (Sportback).

Așa cum sugerează și numele, pachetul propus de Manhart pentru Audi RS3 crește puterea motorului de 2,5 litri cu cinci cilindri de la 400 la 500 CP. Evacuarea va fi complet alterată și va fi schimbată cu una din oțel inoxidabil cu valve active. De asemenea, suspensia va fi coborâtă, iar jantele vor fi înlocuite cu unele de 20 de inchi cu design original Manhart. Dacă alegi schema de culori a mașinii din imagini, vei primi și un pachet de stickere de culoare aurie. De asemenea, mașina va beneficia și de inscripție Manhart în partea superioară a parbrizului.

Tunerul nu a oferit detalii privind noile performanțe ale mașinii, dar ne putem aștepta la cifre care să rivalizeze cu un supercar, în condițiile în care modelul stock accelerează de la 0-100 km/h în 3,8 secunde, iar viteza maximă poate fi ridicată opțional la 290 km/h.

Adaugă un comentariu