Mani Gyenes a început partea a doua de Dakar și se află pe locul 28 la general după 7 etape

Emanuel Gyenes, pilotul Autonet Motorcycle Team, angrenat în cea de a 40-a ediţie a Raliului Dakar, ocupă locul 28 la general după 7 etape.

Sătmăreanul visează la o reeditare a celui mai bun rezultat al său în clasamentul general, locul 14 obținut în anul 2016.

A salvat trei oameni implicaţi într-un accident rutier şi le-a cerut bani

Premiera în Arabia Saudită – A fost organizat primul salon auto pentru femei

Emanuel Gyenes se pregătește pentru a doua parte a raliului după ce în primele cinci zile s-a concurat în deșertul Atacama. De această dată, concurenții vor rula în Bolivia se va rula la altitudini minime de peste 3.000 de metri și temperaturi de 3°C.

5 lucruri neștiute despre Raliul Dakar, una dintre cele mai cunoscute competiții din lume

Accident cumplit la Cluj: vitezometrul a rămas blocat la 200 km/h

“Din păcate, am răcit și am fost nevoit să concurez cu febră în etapa a șasea, cea de joi. Dar am ajuns cu bine în La Paz. (…) De acum mai urmează opt zile de concurs, sâmbătă vom fi în Uyuni și este etapă maraton, nu ne întâlnim cu asistența. Sper să fie totul bine, să nu trebuiască să repar nimic la motocicletă. Mă deranjează că aici în Bolivia este destul de frig, suntem la 3.600 de metri altitudine și vom mai urca puțin, iar cum sunt răcit îmi este mai greu cu respirația. Când vom ajunge în Salta, în Argentina, acolo temperaturile vor mai crește și până atunci sper să îmi revin și eu’, a declarat Gyenes pentur informatia-zilei.ro.

Emanuel Gyenes concurează pentru a opta oară în Raliul Dakar și are ca obiectiv o clasare cât mai apropiată de top 10.

AICI poți să urmărești live Raliul Dakar!

Adaugă un comentariu