Premiera în Arabia Saudită – A fost organizat primul salon auto pentru femei

În Arabia Saudita, ţara unde femeile vor avea voie să conducă maşini abia din iunie anul acesta, s-a organizat în premieră un salon auto dedicat femeilor.

A încercat să scape de amendă și a sunat la 112 să anunțe că mașina i-a fost furată, dar nu…

O tragedie uluitoare în oraș. Acul indicatorului era oprit la 200 km/h’

Evenimentul, care are loc intr-un mall din orasul Jeddah, era de neimaginat acum cativa ani in tara ultra-conservatoare unde femeilor li se impun restrictii severe.

Salonul se ţine în al doilea oras ca maime din Arabia Saudita si sunt prezente si o serie de masini hibride, fiind insa prezentate si solutii de finantare pentru femeile care peste cateva luni vor avea in premiera dreptul sa aiba permis.

Cele mai sigure mașini din 2017 în funcție de clasă. Acestea au obținut 5 stele din 5 | VIDEO

TAXA DE PRIMĂ ÎNMATRICULARE: Cum primeşti banii înapoi

Compania care organizeaza salonul spera sa faca evenimente similare si in alte orase din tara.

Masura anuntata in septembrie a fost luata si ca parte a programului de modernizare a tarii, si ca efect al insistentelor femeilor in ultimii 30 de ani, dar nu sunt acestea singurele motive. Femeile vor putea renunta la soferii pe care ii angajau pana acum si vor avea mai multi bani la dispozitie si mai multa libertate, chiar daca multe alte lucruri le sunt interzise. Este de asteptat si ca piata auto sa creasca puternic in tara cu 32 de milioane de oameni, probabil segmentul masinilor de clasa mica urmand sa aiba avans peste media pietei.

Povestea celebrului Mercedes deținut de Ceaușescu! Unde a ajuns

Mulți au crezut că e un gest banal la volan și s-au trezit cu amezi de 20.000 de lei!

Sursa: hotnews.ro

Adaugă un comentariu