A salvat trei oameni implicaţi într-un accident rutier şi le-a cerut bani

Şapte persoane din Bistriţa au fost implicate într-un accident rutier petrecut joi, 11 ianuarie, pe DN17, aproape de oraşul Gherla. Un bărbat care locuieşte în apropierea locului unde s-a produs accidentul a ajutat trei bărbaţi să iasă din maşina avariată, după care le-a cerut bani.

ȘTII CÂND SE MONTEAZĂ ANVELOPELE DE IARNĂ? Ce trebuie să faci ca SĂ EVIȚI AMENDA!

Veste bună! RCA se modifică! Uite ce o să poți să faci în caz de accident!

Accidentul s-a produs în data de 11 ianuarie, în jurul prânzului, pe centura ocolitoare a oraşului Gherla, în localitatea Buneşti. În accident au fost implicate trei autoturisme, toate înmatriculate în Bistriţa-Năsăud.

Cele mai folosite metode prin care te păcălesc samsarii! Uite la ce să fii atent!

Doar în Rusia: cu transportorul blindat la furat din supermarket

Accidentul a fost provocat de un bărbat de 60 de ani din comuna bistriţeană Târlişua. Acesta a intrat în depăşirea unui camion, însă nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

TAXA DE PRIMĂ ÎNMATRICULARE: Cum primeşti banii înapoi

Povestea celebrului Mercedes deținut de Ceaușescu! Unde a ajuns

După ce i-a ajutat, bărbatul l-a abordat pe fiul şoferului şi i-a cerut bani pentru fapta sa bună. Tânărul scoate câţiva lei din portofel şi îi înmânează bărbatului, însă acesta insistă să primească „măcar 10 lei’, deşi bistriţeanul accidentat spune că doar atât are la el.

Sursa: adevarul.ro

taguri
Adaugă un comentariu