Polițele de asigurare vin cu noi reguli din 2018. Îți vei putea repara mașina pe PROPRIA asigurare dacă ai fost lovit

Polițele de asigurare vin cu noi reguli începând cu anul 2018. Astfel, va apărea serviciul decontării directe care va permite unui păgubit să-şi repare maşina pe propria asigurare.

Noul serviciu va fi opțional și va putea fi folosit numai în anumite condiții: șoferul care optează pentru serviciu să nu fie vinovat, ambele automobile să fie asigurate în România și să fie doar daune materiale.

Locuri de parcare doar pentru femei! Ce țară a luat această decizie

Cele mai folosite metode prin care te păcălesc samsarii! Uite la ce să fii atent!

Mulți au crezut că e un gest banal la volan și s-au trezit cu amezi de 20.000 de lei!

“Dacă nu sunt vinovat de dauna respectivă, sunt doar două maşini implicate, ambele din România, ambele asigurate şi sunt doar daune materiale, pot să mă adresez propriului meu asigurător RCA pentru lichidarea acestei daune, pentru obţinerea despăgubirii, după care asigurătorul meu – se presupune că eu l-am ales, da?, am încredere în el – se ocupă de o recuperare a banilor de la asigurătorul RCA al vinovatului”, a explicat pentru Radio România Actualităţi, Sorin Greceanu, director în cadrul Biroului Asigurătorilor Auto din România.

TAXA DE PRIMĂ ÎNMATRICULARE: Cum primeşti banii înapoi

Povestea celebrului Mercedes deținut de Ceaușescu! Unde a ajuns

O altă noutate va fi permiterea unui şofer care nu a produs accidente să transfere cazierului bonus-malus la noua maşină.

Adaugă un comentariu