Marca românească a deschis comenzile pentru prima sale piesă de colecție: Dacia Duster Mat Edition ia internetul cu asalt!

Cu toate că mai sunt și alte mașini Dacia care au atras între timp atenția colecționarilor, Dacia Duster Mat Edition este prima apariție dedicată prin definție celor care doresc automobile fin personalizate. Dacia Duster Mat Edition a fost prezentată în premieră mondială în luna octombrie a anului trecut, la Salonul Auto de la Paris, dar abia începând de acum poate fi comandată în România și exclusiv online.

Duster Mat Edition se remarcă prin culoarea mată Comet Gray, care conferă modelului un aspect elegant distinctiv. Pentru obținerea unui contrast complex – atât de nuanță, cât și de de textură – jantele din aliaj de 17″, antena și carcasele oglinzilor retrovizoare sunt finisate în negru lucios.

Duster Mat Edition este complet echipat și dispune, printre altele, de climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8″ compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, cameră multi-view și card de acces “mâini libere”. Seria limitată este echipată cu propulsorul TCe de 150 CP, cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj, EDC.

Apropo de echiparea completă, avem următoarea observație: prezența cutiei automate EDC exclude dotarea cu tracțiune integrală.

Simultan, cele 70 de unități Duster Mat Edition disponibile în România se au fost afișate pentru comandă pe platforma de e-commerce Dacia România începând din 31 ianuarie.

Adaugă un comentariu

Articole similare