Primul producător chinez care vinde în Europa. Iată ce promite BYD Tang EV600

Un producător chinez de mașini electrice și-a anunțat deja prezența pe piața europeană, unde va începe să vândă de anul acesta. Iată ce oferă!

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Cu o piață de electrice în continuă creștere, Europa devine un punct de desfacere din ce în ce mai relevant pentru producătorii de electrice. Tesla și-a făcut debutul în Europa — și domină în clasamente — iar acum e rândul chinezilor să testeze piața de pe Bătrânul Continent.

Byd Auto, cel mai mare producător de vehicule electrice din China și al doilea cel mai mare pe plan mondial (după Tesla), a anunțat că va debuta pe piața european în cursul acestui an. Prima țară în care acesta își va comercializa modelele este Norvegia — țara cu cele mai multe cereri de electrice de pe continent.

Primul model pe care Byd Auto îl va comercializa aici este un SUV de clasă medie numit Tang EV600. Acesta se laudă cu tracțiune integrală și o autonomie electrică de 520 de kilometri, calculată conform standardului NEDC. Producătorul încă nu a publicat prețurile pentru Tang EV600 atunci când va debuta comercial în Europa.

Versiunea cu tracțiune integrală disponibilă în China are o baterie de 82,8 kWh care alimentează două motoare electrice, fiecare având o putere de 245 CP.

Producătorul chinez de electrice are în plan introducerea pe piața din Europa și a unor vehicule comerciale ușoare, dar și a unor transportoare mai mari. În galeria de mai sus găsiți mai multe imagini cu Tang EV600.

    er says:

    never o masina din china….nu va fi mai buna ca una americana ……ce sa mai vb de cele europene

Adaugă un comentariu