Nici n-ai zice că aceasta este doar o machetă (VIDEO)

Nivelul de detalii pe care acest meșteșugar îl asigură mașinuțelor diecast este absolut impresionant. Are până și iluminare interioară!

Citește și:

Cum să-i faci copilului tăi o mașinuță Origami din hârtie? | VIDEO

O biserică s-a trezit cu 30.000 de mașinuțe pe cap. E impresionant cum arată colecția! | VIDEO

Record din joacă: acesta este cel mai lung traseu Hot Wheels din lume (VIDEO)

Isetta care a învins Zidul: poveste înduișătoare de acum 55 de ani (VIDEO)

Clipul acesta te va convinge să cumperi un Volkswagen Jetta din 2003

Pasiunea pentru mașini cunoaște multe forme, iar pasionații se întrec în a-și face colecții impresionante. Cei cu extrem de mulți bani cumpără mașinile propriu-zise. Alții își cultivă pasiunea sub forma unei colecții de automodele, sau de machete. Sigur, nici astea nu sunt neapărat ieftine: o machetă Amalgam te costă câteva mii bune de dolari, cu garanția că așa nivel de detalii nu o să mai găsești nicăieri altundeva. Intră pe propria răspundere.

Jakob Michel, proprietarul canalului de YouTube modellightsysteme (Modell Lightsysteme, adică „sisteme de iluminat pentru automodele’) este unul dintre meșteșugarii care a făcut parte, la un moment dat, din echipa de specialiști Amalgam. Acum își încropește singur o carieră, animând machetele cu lumină LED. Iar nivelul de atenție pe care îl acordă lucrărilor sale este absolut impresionant.

Orice poate fi iluminat la o mașinuță, Jakob poate să o facă. Cea mai recentă lucrare a sa este un Mercedes-Benz X-Class, însă noi am fost la fel de impresionați această Toyota Land Cruiser Prado, care are până și sistem de infotainment, sub forma unui ecran care coboară din plafonul mașinuței.

Sigur, cu fiecare altă vizionare, acela va deveni clipul tău preferat. Și nu e nicio rușine în asta, pentru că este imposibil să alegi un preferat. Nu știm cât anume costă lucrările de iluminare a unei machete, însă avem bănuiala că nu este puțin. La fel cum nici timpul petrecut pentru a realiza așa ceva probabil că nu este chiar mic.

Adaugă un comentariu