Clipul acesta te va convinge să cumperi un Volkswagen Jetta din 2003

Poate că un Volkswagen Jetta din 2003 nu este cea mai tentantă ofertă pentru cei care își caută o mașină second-hand, dar proprietarul unui asemenea model a reușit să-l „ambaleze’ într-un mod extrem de creativ și de amuzant.

Cu titlul „Vă rog, cumpărați-mi mașina!’, americanul Daniel Tillotson a postat pe YouTube o reclamă ilară la mașina sa utilizată. Este vorba despre un „sedan vechi de 16 ani, cu preț nejustificat de mare’, după cum recunoaște senin propritarul. Mai precis, acesta vinde un Volkswagen Jetta din 2003, cu nu mai puțin de 218.000 km la bord.

Prețul? 3.200 de dolari canadieni, echivalentul a 2.142 Euro.

Tillotson nu se ferește să menționeze toate minusurile acestui VW Jetta, precum mirosul de creioane cerate impregnat în tapițerie sau faptul că autoturismul este „al naibii de încet’.

În același timp, pentru a echilibra balanța, prezintă restul dotărilor ca pe ceva cu adevărat revoluționar: un display multimedia cu CD Player? Incredibil! Cutie manuală? Asta folosesc „bărbații adevărați’! Când ajunge la prezentarea scaunelor încălzite, o animație simpatică aproape că ne face să simțim prin ecran căldura produsă de acestea.

 

Citește și:

Programul Rabla 2019 a început oficial. Care sunt condițiile?

Martorii de bord – Peste 50 de semne explicate

Ce înseamnă TIR, Peco, Smart sau ARO – explicația abrevierilor

Poți fi arestat pentru că ai condus beat, chiar dacă nu pornești motorul

Gabi Tamaș, prins conducând cu 205 km/h, băut și fără permis valabil

Amenzi mai mici pentru șoferi! Proiectul a fost adoptat tacit

 

Prin hashtag-ul #GoodLittleCar (#MașinuțăBună), Daniel Tillotson speră ca anunțul său să se viralizeze în Social Media. Deocamdată, se descurcă destul de bine pe YouTube, unde clipul a fost vizionat de 50.000 de ori de pe 28 martie până în momentul de față.

Fie că ne impresionează sau nu mașina propriu-zisă, trebuie să apreciem entuziasmul și onestitatea vânzătorului. Ne putem amuza ascultându-l în filmarea de mai jos:

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Daniel Tillotson

    ITRobert says:

    Dragilor, eu va recomand sa angajati la voi acolo la redactie si oameni care au terminat liceul (macar)…
    #1 Alberta nu e stat in America, ci provincie in Canada.
    #2 Baiatu’ se presupune ca e canadian, ca propietar al acelei masini si in nici un caz, american, decat daca detineti voi o informatie care nu se deduce din context ca ar fi un emigrant american, aciuat prin Canada… (Cam greu de gasit)
    #3 Hai sa vedem cat costa o masina cu acelas numar real de km in Romania, inainte sa facem misto de baiatu’ asta…
    #4 Voi habar n-aveti unde e Alberta si care e geografia locului… Orasele sunt la sute de km distanta, unul de celalalt si este ff dificil sa parcurgi 218 mii doar in oras; acest lucru presupune ca masina are km rulati pe sosea (lucru bun!!!) si mai inseamna si ca e intretinuta mecanic caci sa ramai in pana la sute de km de orice oras nu e placut in zona aia…
    #5 NU e o masina in sensul european, ci UN MIJLOC DE TRANSPORT; baiatu e corect si masina cred ca e corecta si voi faceti misto de cineva pe care nu-l cunoasteti si asta nu e frumos!

Adaugă un comentariu