Record din joacă: acesta este cel mai lung traseu Hot Wheels din lume (VIDEO)

Nici bine nu am uitat de recordul mondial Hot Wheels anterior, că deja avem parte de altul: așa arată cel mai lung traseu din lume.

Citește și:

Când adulții o dau în mintea copiilor: un nou record mondial Guinness!

Koenigsegg Regera stabilește record mondial pentru repriza 0-400-0 km/h (VIDEO)

Record mondial: Cel mai lung drum parcurs cu mașina electrică

Record mondial: O mașină de tuns iarba a depășit 240 km/h

Record mondial: Volvo a organizat cea mai mare întâlnire auto din toate timpurile

Benesch, o firmă din Pennsylvania (Statele Unite ale Americii) specializată în transporturi, a decis în cadrul celui mai recent picnic colegial să bată un record mondial: cel mai lung traseu Hot Wheels.

Recordul anterior fusese stabilit cu abia o lună în urmă, când un pilotul de NASCAR Joey Logano a înșirat, în garajul său, un traseu de 591,6 metri lungime.

Dacă Logano s-a folosit de viraje bancate și de power boosters, cei de la Benesch au avut o abordare mai simplă: au găsit o pantă suficient de lungă și au lăsat gravitația să facă restul. Noul traseu-record are 663,2 metri și a necesitat 2 minute și 52 de secunde pentru parcurgerea integrală. Viteza medie a mașinuței a fost de 13,6 km/h.

Reușita celor de la Benesch demonstrează ne arată că performanța nu coincide neapărat cu spectacolul: cel mai lung traseu Hot Wheels din lume este și cel mai plictisitor. Din fericire, la cum se mișcă lucrurile în lumea Hot Wheels, probabil că nu va trebui să așteptăm mult pentru următorul record.

foto Henry Becker via Unsplash

Adaugă un comentariu