Record mondial: Volvo a organizat cea mai mare întâlnire auto din toate timpurile

Cei de la Volvo își propuseseră ca, pe 31 martie 2019, să doboare recordul mondial pentru cea mai mare întâlnire auto desfășurată vreodată între posesorii de Volvo. Organizatorii sperau să adune laolaltă 600 de mașini, dar numărul celor care s-au prezentat este de aproape 3 ori mai mare.

Aerodromul și terenul de testare Bruntingthorpe, din comitatul englez Leicestershire, a devenit locul de întâlnire a nu mai puțin de 1574 de mașini Volvo. Deși evenimentul Volvo600 spera să reunească 600 de autoturisme, după cum sugerează chiar numele, proprietarii din Marea Britanie au acceptat provocarea și s-au înghesuit să participe, depășind toate așteptările.

Astfel, a fost doborât nu doar recordul mondial pentru cea mai mare întâlnire auto între posesori de Volvo, ci și recordul mondial pentru cea mai mare întâlnire auto la modul general, între clienți ai oricărei mărci. Înainte de 31 martie 2019, cel mai amplu eveniment de acest tip reunise 1004 mașini, în anul 2010.

Cu această ocazie, pe aerodromul Bruntingthorpe și-au făcut apariția modele clasice Volvo, precum Amazon sau P1800 Coupe, dar și cele mai noi mașini fabricate de constructorul suedez.

Cea mai mare întâlnire auto din istorie – Care este scopul?

 

Citește și:

VIDEO – Polițist român, filmat în timp ce conduce cu piciorul

Mărturisirile lui James May – De ce a fost tentat să-l ucidă pe Jeremy Clarkson

Cum arată Ford Puma, al doilea SUV produs la Craiova?

Șofer de „WOLZVAGIN, invitat la Poliția Locală printr-un mesaj jenant

Țara în care 7 din 10 șoferi regretă că și-au cumpărat o mașină electrică

Claudiu Manda a rămas fără permis – Senatorul PSD circula cu 125 km/h în localitate

 

#Volvo600, cea mai mare întâlnire auto din istorie, a fost un eveniment caritabil organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru fundația Breast Cancer Care UK, care sprijină persoanele diagonisticate cu cancer la sân. Peste 17.000 de Euro au fost adunați în urma acestei acțiuni.

O altă întâlnire auto istorică a avut loc la finalul lui 2018, când producătorul chinez Changan a organizat cea mai mare paradă de mașini autonome din toate timpurile.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Jeremy Jones

Adaugă un comentariu