Mărturisirile lui James May – De ce a fost tentat să-l ucidă pe Jeremy Clarkson

Într-un nou episod al seriei online Drive Tribe, James May recunoaște că la un moment dat a fost “extrem de tentat” să îl ucidă pe Jeremy Clarkson, actualul său coprezentator în cadrul emisiunii „The Grand Tour’.

James May povestește o „aventură nefericită’ de care a avut parte împreună cu Jeremy Clarkson în urmă cu mulți ani, când călătoreau împreună prin Argentina. Cazați într-o cabană pe malul unui lac, într-o regiune relativ friguroasă, cei doi aveau drept sursă de căldură un șemineu. Clarkson anunțase că va întreține focul pe parcursul nopții, iar May s-a culcat liniștit, cu încredere deplină în cuvântul colegului său.

În jurul orei 04:00 dimineața, James May povestește că s-a trezit „cu părțile mele masculine într-un cub de gheață’. Bineînțeles, Jeremy Clarkson uitase să se mai ocupe de foc, iar temperatura în cabană scăzuse enorm. Scuza lui Clarkson a fost că nu știe cum să întrețină focul, că e un procedeu mult prea complicat.

James May, tentat să îl ucidă pe Jeremy Clarkson

 

Citește și:

Țara în care 7 din 10 șoferi regretă că și-au cumpărat o mașină electrică

Polița RCA pe o lună ar putea dispărea anul acesta

Claudiu Manda a rămas fără permis – Senatorul PSD circula cu 125 km/h în localitate

Un posesor de Tesla a testat sistemul de frânare autonomă folosindu-și soția drept cobai

Programul Rabla 2019: ITP-ul nu mai este obligatoriu pentru mașina veche

 

La auzul acestei replici absurde, James May recunoaște că și-a ieșit din minți complet. A pus mâna pe fărașul de lângă șemineu, despre care își amintește că era ascuțit, și… Continuarea o puteți afla urmărind clipul celor de la Drive Tribe, de la finalul articolului.

În fiecare episod din seria Drive Tribe, James May dezvăluie câte ceva interesant (uneori șocant) despre propria lui viață. Într-un astfel de moment, a vorbit despre ce mașină ar alege să conducă pentru tot restul vieții, dacă ar fi limitat la un singur model. Cu altă ocazie, a recunoscut că a furat un Jaguar, chiar de la Jaguar.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/DRIVETRIBE

Adaugă un comentariu