James May recunoaște că a ”furat” un Jaguar! Câți ani au trecut până să fie prins

Într-un nou video marca DriveTribe, James May a acceptat să dezvăluie șapte secrete bizare despre viața lui personală. Printre altele, coprezentatorul emisiunii „The Grand Tour’ recunoaște că a furat un Jaguar, la un moment dat, chiar de la reprezentanță.

Fostul coprezentator al emisiunii „Top Gear’ nu este tocmai un cetățean-model. Într-un clip publicat pe YouTube, James May a încercat să prezinte cât mai multe informații interesante despre viața lui, într-un timp cât mai scurt. Șapte povești a reușit să înșire într-un minut, iar unele dintre ele par că ar fi trebuit să rămână secrete.

Spre exemplu, James May recunoaște cu seninătate că, la un moment dat, s-a legitimat la intrarea într-o instituție publică cu identitatea „Iisus din Nazaret’. I s-a emis un card de acces cu acest nume, act pe care încă îl deține, dar la finalul vizitei nu a mai semnat și lista „Ieșiri’. Prin urmare, glumește May, la fiecare simulare de incendiu, echipele de intervenție ar trebui să caute un Iisus din Nazaret rămas în clădire.

James May și Jaguarul „furat’

Altă întâmplare rememorată de James May este și mai surprinzătoare, în sensul negativ. Prezentatorul „The Grand Tour’ spune că a profitat de statutul de jurnalist auto pentru a obține o mașină Jaguar, pe care nu avea de gând să o returneze prea curând.

 

Citește și:

Parcarea laterală este complet reinventată prin acest truc spectaculos

ABS pe zăpadă – Diferența dintre a frâna CU ABS și FĂRĂ ABS

Examen auto – Cum obții permisul de conducere, pentru fiecare categorie în parte

O Dacie cu motor turbo și transmisie integrală mătură tot ce îi stă în cale

ABS, TSI, ESP – Ce înseamnă aceste prescurtări auto

 

„Odată, am furat un Jaguar de la Jaguar. L-am împrumutat pentru șase luni, ca să filmez o serie lungă de povești la volan. Mi-am schimbat domiciliul, dar nu le-am spus, iar ei m-au găsit trei ani mai târziu, ca să recupereze mașina. Le-am zis: «Cum, e încă aici?». Era în fața casei, cu 68.000 de mile (aproximativ 110.000 km) la bord’.

Într-un alt episod al emisiunii online DriveTribe, James May a dezvăluit care este mașina pe care ar conduce-o tot restul vieții, dacă ar avea de ales un singur model. Nu, nu este vorba despre Jaguarul „furat’.

În continuare, să aflăm ce alte ciudățenii mai ascunde viața privată a excentricului James May:

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/DRIVETRIBE

Adaugă un comentariu