James May dezvăluie ce mașină ar conduce tot restul vieții, dacă ar putea alege una singură

Fostul prezentator al emisiunii „Top Gear’ nu a stat deloc pe gânduri înainte să răspundă. Intervievat într-o frizerie de către echipa DriveTribe, James May a dezvăluit câteva dintre mașinile sale preferate din toate timpurile, inclusiv cea pe care ar alege să o conducă exclusiv pentru tot restul vieții.

BMW 320i. Acesta este autoturismul pentru care britanicul ar renunța la oricare altul. Deși întrebarea fusese ipotetică, James May spune că, într-adevăr, în viitorul apropiat se va rezuma doar la acest model. Dezvoltând pe marginea ideii, prezentatorul dovedește un atașament deosebit pentru mașină: „Este elegantă. De bun gust. Îmi place să fiu în ea. Este suficient de puternică. Este relaxantă. Este confortabilă. Este bine făcută. Este echipată fix cât trebuie. Nu este exagerat de scumpă. Este genul de mașină pe care cineva ar alege-o dacă merge la supermarket, iar tu îi spui: Dacă tot ești acolo, poți să-mi iei și o mașină?’.

 

Citește și…

Accidentele rutiere: pierderi enorme pentru statul român

VIDEO: Ce scrie pe airbag-urile Dacia

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Ce mașină conduce Cristi Borcea după ce a a ieșit din închisoare

Record mondial: cum arată cea mai lungă mașină construită vreodată

Românii nu învață pentru examenul auto

VIDEO: Șoferul unui Logan plătește scump o depășire prin dreapta

 

Cât despre experiența sa auto din 2018, James May a dezvăluit că cea mai bună mașină pe care a condus-o anul trecut i se pare Alpine A110. Atât de tare l-a impresionat, încât chiar a cumpărat un exemplar.

Britanicul nu doar că a testat nenumărate autoturisme pentru publicul din fața televizorului, dar a și strâns de-a lungul deceniilor o colecție personală impresionantă. Rolls-Royce Phantom, Bentley T2, Porsche 911 Carrera S sau Ferrari 458 Speciale sunt câteva dintre bijuteriile care au trecut prin garajul său.

James May a fost prezentator al emisiunii „Top Gear’ între 2003-2015. Din 2016 a preluat „The Grand Tour’, show pe care îl prezintă alături de foștii colegi: Jeremy Clarkson și Richard Hammond. Sezonul 3 a debutat pe micul ecran vineri, 18 ianuarie.

Interviul complet cu James May, realizat de DriveTribe, poate fi urmărit aici:

 

Sursa foto: capturi ecran YouTube/DRIVETRIBE, YouTube/Insideautos

Adaugă un comentariu