Claudiu Manda a rămas fără permis – Senatorul PSD circula cu 125 km/h în localitate

Senatorul PSD Claudiu Manda a rămas fără permis de conducere, la numai două zile după propria nuntă. Politicianul conducea cu 125 km/h într-o localitate din Giurgiu, luni după-amiaza, când a fost reținut de polițiști.

După ce sâmbătă seara a petrecut pe ringul de dans alături de noua sa soție, Lia Olguţa Vasilescu, senatorul PSD Claudiu Manda a trecut de la extaz la agonie într-un timp foarte scurt. Luni, în jurul orei 15:40, polițiștii l-au surprins pe acesta conducând cu 125 km/h în localitatea Mihăilești din județul Giurgiu.

Claudiu Manda se afla la volanul unui Mercedes S Class în momentul respectiv, însoțit de Lia Olguța Vasilescu. Potrivit declarației de avere a senatorului PSD, care poate fi consultată pe site-ul oficial al Senatului României, mașina este fabricată în 2017. Aceasta a fost achiziționată în leasing, în baza unui contract semnat pe perioada 2018-2023.

Pentru depășirea limitei regulamentare de viteză, Claudiu Manda s-a ales cu o amendă de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Claudiu Manda: „Mă grăbeam să ajung la Parlament’

 

Politicianul își justifică comportamentul riscant pe șosea prin faptul că se grăbea să ajungă la ședința din plen a Senatului: „La ora 16:00 aveam şedinţă la Senat. La 15:40, la Mihăileşti. Aveam şedinţă şi la ora 16:00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util, numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament‘, a declarat Claudiu Manda pentru Mediafax.

 

Lia Olguța Vasilescu critică Poliția Română

 

Citește și:

Programul Rabla 2019 a început oficial. Care sunt condițiile?

Martorii de bord – Peste 50 de semne explicate

Ce înseamnă TIR, Peco, Smart sau ARO – explicația abrevierilor

Poți fi arestat pentru că ai condus beat, chiar dacă nu pornești motorul

Gabi Tamaș, prins conducând cu 205 km/h, băut și fără permis valabil

Amenzi mai mici pentru șoferi! Proiectul a fost adoptat tacit

 

Soția acestuia, Lia Olguța Vasilescu, s-a declarat profund nemulțumită de atitudinea Poliției Române, în această situație: „M-a deranjat un lucru: că s-a dat asta pe surse. Putea Poliţia Română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic‘, a spus Lia Olguța Vasilescu, citată de Mediafax.

Săptămâna trecută, un alt nume sonor din România a rămas fără permis de conducere. Fotbalistul Gabi Tamaș a fost reținut în Israel, după ce polițiștii au constatat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan. Fundașul lui Hapoel Haifa circula cu o viteză de 205 km/h pe autostradă.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Esential

Adaugă un comentariu