Șofer de „WOLZVAGIN”, invitat la Poliția Locală printr-un mesaj jenant

Șoferul unui autoturism Volkswagen a primit un mesaj incredibil din partea unui agent al Poliției Locale din Brașov. Posesorul mașinii a fost invitat la sediul Poliției Locale pentru că parcase neregulamentar, dar agentul nu a știut să scrie corect nici marca vehiculului, nici cuvinte simple precum „există’.

În dreptul rubricii „marca autoturismului’, polițistul a scris „WOLZVAGIN’, o eroare imposibil de explicat. Nu poate fi invocată nici scuza că producătorul auto are un nume relativ complicat, în limba germană, pentru că agentul de la Poliția Locală Brașov demonstrează în rândurile următoare că nu stăpânește nici limba română la un nivel satisfăcător.

„EGZISTĂ PLAMȘE FOTO’, precizează acesta în încheierea mesajului, referindu-se la faptul că parcarea neregulamentară a fost surprinsă în fotografii.

WOLZVAGIN-ul s-a viralizat

Mesajul a fost scris pe 29 martie, dar abia astăzi s-a viralizat în Social Media din România. Fotografia a fost distribuită de polițistul Marian Godină pe profilul său personal, unde a strâns în primele 3 ore nu mai puțin de 5.400 de reacții și o mie de distribuiri.

 

Citește și:

Țara în care 7 din 10 șoferi regretă că și-au cumpărat o mașină electrică

Polița RCA pe o lună ar putea dispărea anul acesta

Claudiu Manda a rămas fără permis – Senatorul PSD circula cu 125 km/h în localitate

Un posesor de Tesla a testat sistemul de frânare autonomă folosindu-și soția drept cobai

Programul Rabla 2019: ITP-ul nu mai este obligatoriu pentru mașina veche

 

Cel care a scris asta trebuie dat afară. Nu e nimic de râs. Asemenea nulități aplică legea…‘, comentează un utilizator pe Facebook.

Chiar nu există criterii de selecție pentru acești caraghioși?‘, întreabă retoric alt internaut.

E bine că totuși au salarii de 4.800 net din banii noștri! Și alții cu studii superioare și cu cel puțin 2 limbi străine vorbite câștigă 1.450… tot net!‘, remarcă un utilizator.

Gândiți-vă de era vreun Koenigsegg cum s-ar fi descurcat individul!‘, își imaginează cu zâmbetul pe buze altcineva.

🙂

Publicată de Marian Godina pe Miercuri, 3 aprilie 2019

Adaugă un comentariu