VIDEO – Polițist român, filmat în timp ce conduce cu piciorul

Un polițist român a postat pe propriul cont de Instagram o filmare în care este surprins conducând cu un picior. Șoferul este însoțit de doi pasageri, care îl laudă pentru gestul nechibzuit: „Mare barosan, Boby din Argeș!’.

Filmarea, publicată sub forma unui Instastory pe rețeaua socială Instagram, surprinde un polițist argeșean la volanul unui autoturism pe care îl conduce nu cu o mână, nu cu picioarele, ci chiar cu un singur picior.

La un moment dat, văzând că din sens opus circulă alte mașini, pasagerul din dreapta-față pune mâna pe volan pentru a menține controlul autoturismului. Oricât de abil ar fi „Boby din Argeș’ la capitolul condus cu piciorul, cea mai subtilă mișcare greșită i-ar fi putut costa viața pe toți trei. În plus, ar fi putut produce cu ușurință un impact frontal, accidentând grav persoanele din vehiculul de pe sensul opus de circulație.

Deloc preocupat de propria siguranță, pasagerul de pe bancheta din spate exclamă entuziasmat: „Mare barosan, Boby din Argeș!’, în timp ce pe fundal răsună manele din difuzoare.

 

Citește și:

Țara în care 7 din 10 șoferi regretă că și-au cumpărat o mașină electrică

Polița RCA pe o lună ar putea dispărea anul acesta

Claudiu Manda a rămas fără permis – Senatorul PSD circula cu 125 km/h în localitate

Un posesor de Tesla a testat sistemul de frânare autonomă folosindu-și soția drept cobai

Programul Rabla 2019: ITP-ul nu mai este obligatoriu pentru mașina veche

 

Potrivit unor surse, polițistul din imagini este un argeșean pe nume Cristian Diaconu, poreclit „Boby’. A absolvit Academia de Poliție în 2018 și, în momentul de față, își desfășoară activitatea la o secție a Poliției Rurale din județul Galați. Imaginile ar fi fost surprinse în Galați.

Observator.tv scrie că filmarea respectivă a intrat în atenția Corpului de Control, adică structura operativă centrală cu competență în executarea controalelor la entităţile MAI.

Adaugă un comentariu