Când adulții o dau în mintea copiilor: un nou record mondial Guinness!

Pilotul NASCAR Joey Logano este pasionat de mașini în toate formele sale, inclusiv de cele Hot Wheels. Asta o demonstrează recordul mondial pe care tocmai l-a stabilit.

Citește și:

Record mondial: Cel mai lung drum parcurs cu mașina electrică

Record mondial: O mașină de tuns iarba a depășit 240 km/h

Visul oricărui copil este să-și construiască cel mai mare și mai lung teren de joacă pentru mașinuțele sale. Iar unii dintre noi nu renunță la această fantezie nici atunci când cresc – așa cum ne arată, în clipul de mai jos, Joey Logano.

Pilotul de NASCAR în vârstă de 29 de ani și-a mai trecut o performanță în palmares, de data aceasta în afara circuitului oval: a construit cel mai lung traseu pentru mașinuțe Hot Wheels din lume, lucru confirmat de oficialii Guinness Words Records prezenți la „eveniment’.

Traseul are o lungime de 591,6 metri și ocupă tot garajul pilotului – ocazie cu care a trebuit să-și relocheze mașinile adevărate: un DeLorean, un pickup Ford hotrod, un Ford GT și un Ford Mustang purtând tematică Hot Wheels – o ediție specială pe care pilotul o promovează. „Terenul de joacă’ nu este un spectaculos, însă asta nu-l face mai puțin impresionant.

„Hot Wheels a stat la bazele pasiunii mele pentru curse – prima jucărie pe care am avut-o a fost o mașinuță Hot Wheels – și acum aflându-mă aici, stabilind acest record mondial împreună cu fiul meu și cu minunata echipă de fani Hot Wheels reprezintă o ocazie bună să anunț noua noastră ediție Ford Mustang’, a declarat pilotul.

Împletirea universului Hot Wheels cu cel al mașinilor reale a fost dintotdeauna una fascinantă, și a dus la crearea unor provocări cu adevărat unice. Probabil cea mai cea dintre toate de până acum este bucla Hot Wheels creată la scară naturală, pe care am văzut-o acum mai bine de cinci ani în urmă.

Adaugă un comentariu