Pentru pasionați: Mazda 3 aleargă la autocross în stil Gran Turismo

Probabil sunteți familiarizați cu faimoasa serie de jocuri Gran Turismo, ce a debutat în urmă cu 25 de ani pentru prima generație PlayStation. Astăzi, numele de Gran Turismo rezonează cu putere în mintea celor pasionați de mașini, mulți dintre ei urmând pasiunea și în afara jocului.

Deși noua serie Gran Turismo 7 se apropie de debut, lansându-se oficial în luna martie a acestui an pentru consolele PlayStation 4 și 5, un american a ales o temă inspirată din Gran Turismo 4 pentru cel mai nou video al său de pe YouTube. Interesant este că toată grafica din acest video imită la perfecțiune UI-ul meniurilor din Gran Turismo. Până și sunetul și muzica au fost respectate întocmai.

În prim plan se află o Mazda 3 2.5 Turbo, iar povestea este familiară oricui a jucat un joc din seria semnată de Kazunori Yamauchi. Mașina este cumparată, spălată, iar mai apoi, urmează să primească un set de jante cu anvelope semi slick. Acestea vor fi utilizate mai apoi pentru o cursă de autocross.

Totodată, partea de “cursă” din video demonstrează faptul că o Mazda3 poate fi folosită fără probleme într-o competiție auto. Din păcate, versiunea cu motor 2,5 Turbo nu este comercializată în Europa. Totuși, clasarea sa pe locul 3, deasupra unor modele ca VW Golf GTI sau BMW M4, ne ajută să sperăm că japonezii o vor aduce și pe bătrânul continent.

Adaugă un comentariu