Mazda aduce la Salonul Auto de la Tokyo 2017 două modele concept

vezi galeria foto

Mazda va expune la Salonul Auto de la Tokyo 2017 două modele concept: unul care anunţă produsele viitoarei generaţii şi altul care întruchipează direcţia de design a modelelor de generație următoare. De asemenea, Mazda va prezenta și motorul pe benzină SKYACTIV-X.


Conceptul de produs, un hatchback compact, care îmbină tehnologia și designul de ultimă generație, îşi va face debutul mondial la Tokyo. Dispune de arhitectură SKYACTIV, tehnologii de generaţie viitoare bazate pe filosofia de design Mazda centrată pe om care oferă funcționalitate optimă, şi este alimentat de SKYACTIV-X, primul motor comercial pe benzină din lume ce utilizează aprinderea prin compresie. Rezultatul este o performanţă dinamică îmbunătățită semnificativ, combinată cu un exterior care atrage privirile.


Modelul de viziune de design definește în același timp conceptul de design de generație viitoare Mazda – o expresie mai profundă a limbajului de design KODO, apreciat la nivel global, care a debutat pe Mazda CX-5 în 2012.

De asemenea, în cadrul showului se vor expune Mazda CX-8, noul SUV crossover cu trei rânduri de scaune, cu un upgrade major la nivelul motorizării SKYACTIV – D 2,2 diesel, precum şi o ediţie specială Mazda MX-5 Red Top. Mazda CX-8 se va afla la vânzare în Japonia, în luna decembrie. Mazda MX-5 va dispune de un plafon de culoare roşu cireș și tapițerie de piele Nappa.


CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE