Mazda CX-5, disponibila de la 22.190 de euro

Noua Mazda CX-5 va fi disponibila in Romania incepand cu aceasta primăvara si va avea un pret de pornire de 22.190 de euro cu TVA, dealerii Mazda inregistrand deja precomenzi.

Noul crossover este versiunea de serie a conceptului Minagi si va deveni cel mai mic SUV al constructorului nipon, fiind plasat sub CX-7 si CX-9 in gama Mazda.

Noul CX-5 este primul model de serie ce va incorpora noua tema de design Kodo – Sufletul Miscarii, linie de stil ce a debutat anul trecut, odata cu superbul concept Shinari.

Odata cu CX-5 va debuta si noua generatie de propulsoare, transmisii, sasiuri si caroserii din seria SKYActiv, un angajament tehnologic extrem de serios ce implica reducerea masei totale, a consumului si a emisiilor poluante, dar si cresterea performantelor si imbunatatirea comportamentului rutier pentru viitoarea gama de modele Mazda. 

CX-5 va putea fi comandat in 4 niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction si Revolution, clientii potentiali putand opta pentru versiuni cu tractiune fata sau integrala, cu cutii manuale sau automate. Varianta de top, Revolution, echipata cu motorizarea diesel CD175, tracțiune integrala si transmisie automata, va costa 34.590 de euro.

Adaugă un comentariu