Mazda CX-5 facelift pleacă de la 22.590 de euro în România

Mazda CX-5 facelift a ajuns și în România. Prețul de pornire al crossover-ului japonez este de 22.590 de euro cu TVA inclusă. Pentru această sumă, clienții vor primi versiunea de echipare Emotion alături de motorul pe benzină Skyactiv-G 2.0 de 165 CP.

Cei care vor să echipeze noul CX-5 și cu sistemul de tracțiune integrală, trebuie să știe că prețul pleacă de la 27.190 de euro cu TVA inclusă. Vorbim despre un CX-5 4×4 în versiunea Challenge echipat cu același motor pe benzină de 2.0 litri care acum oferă 160 CP. În plus, sistemul de tracţiune integrală este de generație nouă şi include un sistem de avertizare în cazul pierderii aderenței roților din față.

Alături de această motorizare, Mazda mai oferă pe CX-5 facelift, unitatea Skyactiv-G 2.5 de 192 CP și pe cele diesel de 2.2 litri care oferă 150 CP sau 175 CP.

La nivel exterior, Mazda CX-5 facelift sosește cu o grilă frontală modificată, cu blocuri optice noi care folosesc lumini LED și un set de jante de 19 inch din aluminiu. În plus, caroseria poate fi vopsită acum în două nuanțe noi: Sonic Silver Metallic și Titanium Glash Mica.

La interior, niponii au optat pentru materiale de o calitate mai bună, comparativ cu versiunea disponibilă în prezent și pentru cateva modificări la nivelul consolei centrale. Își face apariția o frână de parcare electrică, în timp ce scaunele oferă acum un suport îmbunătățit.

 

Lista completă de prețuri pentru Mazda CX-5 facelift

[table id=504 /]

Adaugă un comentariu