McLaren va expune la Pebble Beach noul 650S Sprint

McLaren impreuna cu divizia MSO va expune versiunea de circuit a lui 650S in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach. Botezat 650S Sprint, modelul britanic dispune de un exterior inspirat de versiunea “hard-core” GT3.

Astfel, McLaren 650S Sprint va dispune de o capota ventilata, de prize de aer mai mari, de un difuzor de aer imbunatatit si de un eleron decent. De asemenea, inginerii britanici au modificat comportamentul suspensiei, au imbunatatit sistemul de franare si au montat jante de 19 inch intr-un singur prezon pe care le-au incaltat cu pneuri de performanta semnate Pirelli.

Citeste si: McLaren 650S Spider si P1 vor primi cate o versiune unicat la Pebble Beach

mclaren 650s sprint

La interior, McLaren 650S Sprint a ramas fara o parte buna din echipamentul de baza, iar inginerii britanici au montat un roll-cage, un stingator si un scaun sport din fibra de carbon asoratat cu o centura de siguranta cu prindere in sase puncte.

Sub capota lui McLaren 650S Sprint regasim acelasi motor V8 de 3,8 litri. Pentru moment, oficialii britanici au fost zgarciti cu detaliile, urmand ca performantele unitatii si ale masinii sa fie dezvaluite odata cu prezentarea oficiala de la Pebble Beach.

Citeste si: Prima randare cu viitorul McLaren P1 GTR

 

Adaugă un comentariu