Megane Sedan a devenit Renault Fluence

Berlina actualei generatii Renault Megane se numeste Fluence, se bucura de dimensiuni generoase si va ajunge in Romania in luna noiembrie a acestui an.

Noul model cu design elegant, asemanator cu cel al versiunii in cinci usi, se va construi in Turcia, la uzina Oyak-Renault din Bursa.

Din punct de vedere al dimensiunilor, Renault Fluence beneficiaza de 4.620 mm pentru lungime, 1.809 mm pentru latime. Ampatamentul este de 2.702 mm, iar capacitatea portbagajului este de 530 litri.

La interior, Renault informeaza ca vom gasi materiale de calitate. Spatiul pentru pasageri a fost imbunatatit in comparatie cu berlina actuala, iar spatiile pentru depozitare insumeaza 23 de litri. Noul Fluence mai propune, printre altele, noi tetiere si bancheta spate rabatabila 60/40.

Ca si dotari de serie, Renault Fluence propune ABS, sistem de stabilitate, 6 airbaguri, tempomat si limitator pentru viteza maxima si climatizare manuala cu sistem de ventilatie pentru locurile din spate.

Tehnic, Renault Fluence dispune in primul rand de doua motorizari pe benzina – 1.6 16V 110 CP si 2.0 16V 140, care este disponibil si impreuna cu o cutie de viteze cu variatie continua (CVT). La capitolul diesel, Fluence va beneficia de cinci propulsoare – dCi 85 CP, dCi 90 CP DPF (Euro 5 cu filtru de particule), dCi 105 CP, dCi 110 DPF (Euro 5 cu filtru de particule) si dCi 110 DPF DCT din 2010 (cutie de viteze dublu ambreiaj). Toate motorizarile diesel poarta logo-ul Renault eco2.

Din 2011, Renault Fluence va avea si o versiune propulsata in totalitate electric.

Renault a comunica si faptul ca intervalul pentru schimbul de ulei a crescut la 30.000 km sau doi ani, cu exceptia dCi-ului 85 CP, al carui ulei si consumabile trebuie inlocuite la 20.000 km sau un an.

Adaugă un comentariu