Mercedes a pregătit o serie de apartamente de lux în Londra

Ai reușit să achiziționezi bilete de avion pentru un city break la Londra, însă cazarea îți dă bătăi de cap. Ei bine, Mercedes are soluția. Nemții au pregătit șase apartamente de lux în Londra împreună cu cei de la Frasers Hospitality Group.

Unitățile locative sunt grupate sub denumirea de Mercedes-Benz Living @ Fraser și pot fi găsite în Kensington. Ampartamentele au suprafețe cuprinse între 50 și 100 de metri pătrați și vor fi diponibile pentru închiriere începând cu jumătatea lunii noiembrie.

După cum probabil ați intuit, toate locuințele vin cu accesorii alese de designerii Mercedes-Benz Style. De asemenea, o serie de elemente folosite în mașinile constructorului german și-au făcut loc în interiorul apartamentelor.

mercedes-benz living fraser apartamente (2)

Conform comunicatului de presă, cei care aleg să stea peste noapte într-unul dintre apartamentele decorate de Mercedes-Benz Style se vor delecta cu un candelabru în formă de S fabricat din cristale Swarovski și se vor bucura de beneficiile unui sistem audio Burmester. Piesa de rezistență este reprezentată de Black Magic Wall, peretele care îți reamintește tot timpul de formele vehiculelor dezvoltate de germani.

Apartamentele din Londra sunt parte a unui proiect mult mai mare.

Adaugă un comentariu