Mercedes-Benz Clasa B Electric Drive – Mobilitate electrică fără compromis

Noua versiune cu propulsie electrică a Clasei B de la Mercedes-Benz este o mașină pentru cei care nu vor să aleagă o cale de mijloc, cu sistem hibrid. Având un motor puternic, o autonomie generoasă și aceeași polivalență specifică modelului cu propulsor convențional, Clasa B Electric Drive oferă tehnologia de mâine într-o formă matură, fără compromisuri.

Spre deosebire de alte mașini electrice care parcă încearcă să atragă atenția printr-un design excentric, Clasa B Electric Drive propune exact contrariul: un automobil cu propulsie electrică desenat exact ca suratele sale convenționale, cu motor termic. Desigur, cei atenți la detalii vor observa jantele cu design special și detaliile vopsite în albastru, însă per ansamblu, versiunea electrică a Clasei B păstrează intactă eleganța specifică Mercedes-Benz.

Clasa B Electric Drive este un mix ideal între ecologie și sportivitate. Secretul stă în eficiența energetică ridicată a sistemului de propulsie, care, mulțumită celor 180 CP dezvoltați de motorul electric, oferă performanțe dinamice impresionante, iar bateria de 28 kWh promite o autonomie de până la 230 km.

Amplasarea bateriei în podeaua mașinii maximizează spațiul interior și coboară totodată centrul de greutate, îmbunătățind stabilitatea și dinamica generală. Clasa B Electric Drive le va oferi constant satisfacții celor care conduc de plăcere, iar răspunsul instantaneu al sistemului de propulsie nu va lăsa niciodată loc de ezitări.

Pentru a afla mai multe despre revoluționarul Mercedes-Benz Clasa B Electric Drive, citiți suplimentul dedicat acestui model din numărul 25 al revistei Auto Bild, disponibil în centrele de difuzare a presei începând de joi, 8 decembrie 2016.

 

Adaugă un comentariu