Mercedes-Benz Romania sustine Cercetasii Romaniei

Mercedes-Benz Romania a fost pentru a patra oara partenerul Cercetasilor Romaniei, in calitate de Masina Oficiala, celebrand alaturi de acestia 100 de ani de existenta pe plan local.

 

Autovehiculele Mercedes-Benz au stat la dispozitia sutelor de cercetasi, pentru a le oferi tot confortul necesar. Doua autovehicule comerciale usoare Vito, doua Viano, un Citan si un camion Antos au fost alaturi de cercetasi, pentru un transport sigur si confortabil, atat in activitatile din campurile regionale din luna iulie, cat si la Evenimentul National al Centenarului, desfasurat intre 1 si 7 august.

Autovehiculele comerciale usoare alese de cercetasi sunt variantele optime pentru parcurgerea unor distante lungi sau pentru expeditii, pe trasee cat mai variate. Autovehiculele Mercedes-Benz asigura o flexibilitate ridicata, robustete si dinamica, la care se adauga siguranta maxima in orice conditii de drum. Mai mult, Mercedes-Benz acorda o atentie deosebita mediului inconjurator, utilizand tehnologii ce pot eficientiza consumul de carburant si reduce emisiile.

Pentru activitatile logistice privind organizarea Centenarului, Mercedes-Benz Romania a pus la dispozitia cercetasilor noul model de camion pentru distributie grea pe distante scurte, Mercedes-Benz Antos. Datorita cabinei practice si confortabile, configuratiilor dinamice de transmisie si noului motor eco Euro VI, Antos este optiunea ideala pentru transportul de marfuri, materiale si echipamente, intr-un mod prietenos cu mediul.

Adaugă un comentariu