Mercedes este pentru al saptelea an consecutiv partenerul oficial al Festivalului International de Film Transilvania (TIFF)

Cea de-a XIII-a editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) marcheaza parteneriatul de sapte ani cu Mercedes-Benz, in calitate de Masina Oficiala. În acest an, festivalul se va desfasura intre 30 mai si 8 iunie, in orasul Cluj-Napoca.

Parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz, in calitate de Masina Oficiala, dovedeste cum excelenta poate aduce impreuna domenii de activitate diferite. Inspiratia, inovatia constanta si atentia la detalii caracterizeaza atat marca Mercedes-Benz, cat si industria cinematografica. Printre starurile prezente la festival se va afla si noua Clasa C, proaspat lansata in Romania in 2014, care va aduce pe covorul rosu personalitatile din lumea fimului romanesc si international.

Pe langa noua Clasa C, transportul va fi asigurat, pe tot parcursul festivalului, de autovehiculele Citan, Viano, Vito si Sprinter, de confortul carora se vor bucura invitatii TIFF. Printre acestia, se numarasi actrita de Oscar Debra Winger, renumitul cineast polonez Krzysztof Zanussi, Nik Powell, director al National Film and Television School din Marea Britanie, si Michael Kutza, directorul Festivalului International de Film de la Chicago.

Adaugă un comentariu