Michael Mauer, noul designer al Grupului Volkswagen

Grupul Volkswagen continuă modificările la nivelul conducerii. De această dată, oficialii germani au anunțat noul șef al departamentului de design. Michael Mauer este numele său și vine să-i țină locul legendei Walter da Silva, omul care la finalul lunii noiembrie s-a retras din funcție.

Michael Mauer,, în vârstă de 53 de ani, aduce cu sine o experiență remarcabilă în domeniul auto. Cariera lui Mauer a debutat la Mercedes-Benz în anul 1986, el fiind responsabil pentru designul lui Clasa A, SLK, SL și smart.

În anul 2000, Michael Mauer părăsește corabia din Stuttgart și își dedică atuurile companiei Saab. Este numi director executiv, însă în 2004, Mauer plecă la Porsche.

Acesta a fost responsabil pentru look-ul lui Cayenne, al actualului Porsche Panamera, dar și al hypercar-ului 918 Spyder. Totodată, oficialii Grupului Volkswagen l-au pus în fruntea Departamentului de Cercetare și Dezvoltare pe Ulrich Eichron, Fred Kappler devine șeful vânzărilor, iar producția va fi coordonată de Wolfram Thomas.

Adaugă un comentariu

Articole similare