Michelin lansează o nouă anvelopă de vară

Michelin lansează o nouă anvelopă de vară încadrată în gama PRIMACY. Este vorba despre Michelin PRIMACY 4 care introduce şi un nou marcaj pentru nivelul de uzură.

După trei ani de dezvoltare, această anvelopă oferă un nivel ridicat de performanță pe carosabil umed, de la prima utilizare până la indicatorul legal de uzură (1,6 mm).

Datorită utilizării elastomerilor, compus pe bază de cauciuc de ultimă generație, noua anvelopă Michelin PRIMACY 4 oferă un nivel mai bun de aderență pe carosabil umed, de la primul kilometru până la ultimul kilometru, fără a compromite longevitatea.

Pentru a atinge acest nivel de aderență, profilul benzii de rulare a fost optimizat: are un design nou care dezvăluie caneluri mai pătrate și mai puțin conice, pentru a ajuta la îmbunătățirea evacuării apei chiar și atunci când anvelopa este rulată.

Noua anvelopă Michelin PRIMACY 4 simplifică citirea nivelului de uzură. În plus față de prezența unui indicator tradițional de uzură pe umăr, aceasta are un marcaj Michelin în partea inferioară a canelurilor benzii de rulare. Aceste două metode permit utilizatorilor să identifice rapid și simplu nivelul de uzură al anvelopelor.

Noua anvelopă Michelin PRIMACY 4 a fost lansată în 64 de dimensiuni, pentru jante de la 15 la 18 inch. Preţul unei anvelope de vară Michelin Primacy 4 cu dimensiunile 205/55 R16 91V începe de la 380 lei pe piaţa locală.

Adaugă un comentariu