Mihai Boldijar este noul director general al Robert Bosch SRL

Robert Bosch SRL, parte a concernului german Bosch, anunta o schimbare la varful companiei din Romania si Bulgaria. La inceputul acestui an, Mihai Boldijar (53 de ani) a fost numit noul director general al firmei Robert Bosch SRL si reprezentantul concernului german in Romania si Bulgaria. Brigitte Eble, care a ocupat aceasta functie pana la acea data, a iesit la pensie.

„Urmatorii ani vor continua sa fie foarte importanti pentru compania noastra, deoarece ne vom consolida pozitia in regiune, Romania devenind o locatie din ce in ce mai importanta si puternica pentru grupul Bosch. Anul trecut, fabrica de la Blaj a fost extinsa cu inca o unitate de productie, iar la Cluj a fost deschis primul centru de cercetare si dezvoltare. Inaugurarea oficiala a noii fabrici de la Cluj va avea loc la inceputul lunii mai’, a afirmat Mihai Boldijar, noul director general al Robert Bosch SRL.

Mihai Boldijar s-a alaturat companiei Bosch in anul 1995, unde a detinut mai multe pozitii, ultima fiind cea de director regional al diviziei Automotive Aftermarket pentru regiunea ASEAN. Astfel, in perioada 2009-2013, a condus operatiunile generale si dezvoltarea strategica a diviziei Automotive Aftermarket in Asia de Sud-Est. De asemenea, a coordonat in calitate de director si operatiunile diviziei din Vietnam.

Pana in 2009, Mihai Boldijar a detinut pozitia de director regional al diviziei Automotive Aftermarket in Europa de Sud-Est, din cadrul Robert Bosch SRL.

Mihai Boldijar este absolvent al Institutului Politehnic din Bucuresti, Facultatea de Tehnologie a Constructiilor de Masini, iar inainte de a se alatura grupului Bosch, a activat in productie si inginerie tehnologica.
Pana in prezent, Grupul Bosch este reprezentat in Romania in patru orase: Bucuresti, Blaj, Cluj si Timisoara. In Bucuresti, Bosch este prezent din anul 1994 cu o societate de distributie de scule electrice, sisteme de incalzire, sisteme de securitate, siguranta si comunicatii, precum si de echipamente auto pentru piata de aftermarket. Incepand cu anul 1999, Bosch este prezent in capitala si prin BSH Electrocasnice SRL. Din 2007, la Blaj se afla Bosch Rexroth cu doua unitati de productie pentru tehnica liniara, care au fost extinse in 2013 cu o noua fabrica destinata industriei auto. Incepand cu anul 2008, in Timisoara se afla un centru de comunicare Bosch. In 2013, primul centru de cercetare si dezvoltare Bosch si-a inceput activitatea la Cluj. Anul acesta, concernul Bosch va deschide o noua fabrica destinata tehnologiei auto in Cluj.
La inceputul anului 2014, numarul total de angajati ai concernului Bosch in Romania era de circa 2.000 de persoane. Extinderea activitatilor locale de productie si dezvoltare va contribui la cresterea acestui numar pana la finalul anului 2014.

 

Adaugă un comentariu

Articole similare