Mini-vacanța de Sfânta Maria: alternative ale drumului spre litoral

Vine mini-vacanța de Sfânta Maria și mai tot românul cu dor de ducă va ajunge la mare pentru câteva zile în care să fugă de caniculă. Problema este că drumul principal spre mare va fi urmat de toată lumea, așa că foarte posibil să apară și ambuteiaje. Mai jos vă prezentăm toate rutele alternative pe care le puteți lua în funcție de locul în care mergeți.

Spre litoralul bulgăresc

Dacă mergeți la Albena, Nessebar sau Nisipurile de Aur, Autostrada Soarelui nu este poate cea mai bună alternativă, cel puțin nu până la capătul ei, la Agigea.

Citește și 

VIDEO – Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar au parte de SURPRIZA VIEȚII LOR

ATENȚIE ȘOFERI! Să nu cumpărați niciodată o mașină adusă din această țară!

Se complică examenul pentru permisul auto. O nouă probă pentru viitorii şoferi

Ruta 1: Dacă veniți „din țară’ sau București, o alternativă este pe ruta Giurgiu – Ruse – Shumen – Varna. Până la Giurgiu drumul este foarte bun și se poate ajunge din București în maximum 40 de minute. Singura problemă ar putea apărea la vamă, la vignetă. Dar de acolo aveți drum liber spre Shumen, de unde începe autostrada dintre acest oraș și Varna. Va trebui să treceți și prin Razgrad.

Problema este că autostrada A2 dintre Shumen și Varna este una destul de veche și chiar „mai bătătorită’ decât A1 a noastră. Calitatea asfaltului s-ar putea să vă creeze ceva probleme. Dar evitați tot ce ține de aglomerațiile din România.

Ruta 2: Ruta a adoua nu este mai scurtă, dar este altfel. Citeşte mai departe

Citește și 

Cum a vrut Mercedes-Benz să cumpere fabrica ARO

Bugatti Veyron …pentru săraci

Țara cu cea mai ieftină benzină din lume

Adaugă un comentariu