Minimalism – da, dar fără reducere de avantaje! MINI Cooper E Classic Trim aduce un mesaj știut într-o epocă nouă.

Prima generație MINI (cea de-acum mai bine de jumătate de secol) și-a propus să ofere abilitățile dinamice și latura funcțională tipice vehiculelor urbane la o scară de gabarit redusă, însă în doze normale. În esență, tot asta face și MINI Cooper E Classic Trim în contextul orașelor anului 2024.

MINI Cooper E Classic Trim combină condițiile de exploatare contemporane și ecologice cu plăcerea de a conduce tipică mărcii. Pe scurt, MINI Cooper E Classic Trim este Electric, Eficient, Emoțional.

La fel ca întreaga familie de modele MINI, MINI Cooper E este disponibil în patru variante stilistice. Finisările cu amprentă clasică oferă culori vii ale caroseriei și finisare contrastantă a pavilionului. Designul purist al modelului iconic MINI cu trei uși este deosebit de expresiv în Sunny Side Yellow, cu un acoperiș contrastant și carcase de oglinzi albe.

În cazul acestui nivel de echipare, suprafețele cockpitului sunt acoperite cu material tricot bicolor, negru și albastru. Acest lucru creează un contrast elegant cu scaunele din piele sintetică de înaltă calitate din Vescin. Sunt disponibile nuanțe de gri sau negru, cu un model perforat.

„Noul MINI Cooper E reprezintă o opțiune excelentă de acces la noua familie a automobilelor MINI. Puterea 184 CP garantează o agilitate incitantă și o accelerație incitantă fără niciun compromis' a spus Stefanie Wurst, director al mărcii MINI. Cât despre senzația de kart tipică mărcii, aceasta este maximizată de legarea mecanică directă a motorului electric de transmisie.

Având o capacitate de 40,7 kWh, bateria lui MINI Cooper E (consum de putere combinat: 14,3-13,8 kWh/100 km conform WLTP; emisii combinate de CO2: 0 g/km) oferă o autonomie de 305 km în ciclul de testare WLTP. Dincolo de aceasta, 28 de minute de încărcare la curent continuu cu o putere de până la 75 kW sunt suficiente pentru a revitaliza bateria lui MINI Cooper E în proporție de la 10 la 80 la sută. Motorul electric de 135 kW/184 CP are palierul de cuplu situat la cota de 290 Nm. Dispunînd de resursa respectivă, vehiculul accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde cu un start cât se poate de viguros.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare