Ministrul Transporturilor: Ritmul de lucru înregistrat la tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ al autostrăzii A8 este destul de slab

Ritmul de lucru înregistrat la tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ al autostrăzii A8 este destul de slab, a afirmat miercuri ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la o întâlnire de lucru cu o parte dintre factorii implicaţi în proiectul Autostrăzii A8, avertizând antreprenorul că pot fi aplicate penalităţi pentru toate întârzierile nejustificate.

“Vreau să subliniez că, în acest moment, atât stadiul investigaţiilor în teren, ca de altfel al întregului obiectiv amintit, nu este unul care să fie mulţumitor. Echipa managerială a CNAIR i-a transmis prestatorului că, în condiţiile în care lucrurile nu se schimbă, pot aplica penalităţi pentru toate întârzierile nejustificate. Chiar dacă direcţia este una bună, însă ritmul înregistrat este destul de slab, am încredere că în cea de a doua parte a anului 2021 execuţia acestui tronson de autostradă va fi scos la licitaţie”, le-a transmis ministrul celor prezenţi la întâlnire.

Conform unui comunicat de presă al Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode s-a întâlnit miercuri cu o parte dintre factorii implicaţi în proiectul Autostrăzii A8, tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ.

Sursa: agerpres.ro

taguri
Adaugă un comentariu