Modelul DeLorean DMC-12 revine pe piață

Fanii peliculei “Înapoi în viitor”, dar și pasionații de mașini au un motiv de bucurie. Producătorul DeLorean Motor Company înființat de Stephen Wynne în 1995 a reușit să obțină dreptul pentru producerea modelului DeLorean DMC-12.

Acesta va intra pe linia de fabricație în 2017, iar momentan, producătorul va putea asambla puțin peste 300 de unități anual. Conform informațiilor venite din presa de afară, compania înființată de Stephen Wynne va produce în primul an câte un singur exemplar pe săptămână. Dacă lucrurile decurg conform planului, din 2018, producția va fi realizată la capacitatea maximă admisă de autoritățile din SUA.

DeLorean_DMC-12_with_doors_open

După cum probabil ați intuit, noul DeLorean DMC-12 va fi produs după specificațiile modelului din 1982, însă vor exista o serie de modificări interesante. Printre acestea se numără un nou motor care ar dezvolta între 350 CP și 400 CP, dar și un interior revizuit masiv pentru a se alinia erei în care trăim.

Citește și: DeLorean EV: viitorul revizuit

Așa cum este normal, prețul de vânzare pentru un DeLorean DMC-12 va fi unul ceva mai mare, zvonurile speculând suma de 100.000 de dolari.

Noi așteptăm cu nerăbdare să-l revedem pe DMC-12. Voi?

Via | Carscoops

Adaugă un comentariu