Momente de demență pe străzile din Baia Mare! Un șofer teribilist revoltă opinia publică (VIDEO)

Inconștiența unor șoferi nu are limite, o demonstrează un bărbat din Baia Mare care a fost la un pas să fie spulberat de un autotren în cursa sa nebună.

Scene teribile au fost surprinse de un participant la trafic pe ruta Buzești – Baia Mare. Șoferul unei mașini a fost filmat în timp ce gonea efectiv în afara carosabilului, între localitățile Tămaia și Buzești.

Acesta a mers cu viteză pe trotoar, fără să-i pese că poate provoca un adevărat dezastru. Individul a continuat să meargă haotic. La un moment dat a intrat în depășirea unui TIR, într-o curbă periculoasă și fără vizibilitate suficientă.

Acesta a mers cu viteză pe trotuar, fără să-i pese că poate provoca un adevărat dezastru. Individul a continuat să meargă haotic. La un moment dat a intrat în depășirea unui TIR, într-o curbă periculoasă și fără vizibilitate suficientă.

Asta în timp ce de pe contrasens se apropie rapid mai multe mașini. Șoferul teribilist a scăpat ca prin minune de moarte, după ce cu ajutorul unei manevre bruște a șoferului autotrenului și o frână a acestuia a reușit să evite un impact puternic.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu