Motociclistul-poliţist care a bătut trei bărbaţi în trafic și-a explicat gestul: “M-au lovit cu o crosă de golf în cap”

vezi galeria foto

Pe data 12 august 2017, trei cetăţeni de etnie romă au şicanat în trafic un motociclist în apropiere de Brașov. Aceștia au încercat să-l lovească cu bâtele, fără să știe că motociclistul era polițist.


La mai bine de jumătate de an de la incident, motociclistul care lucrează la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în gale K1, a povestit ce s-a întâmplat de fapt după ce avocatul Narcis Sofianu a declarat că mai mulţi poliţişti i-ar fi sugerat acestuia să nu depună plângere împotriva celor trei agresori, întrucât aceștia s-ar putea răzbuna.

Un bărbat s-a luat la bătaie cu două femei în urma unei dispute în trafic! Cine a triumfat? | VIDEO

Ploaie de pumni în traficul din București. Un șofer nervos a snopit în bătaie un alt coleg de trafic


„M-au lovit cu crosa de golf peste casca de motociclist’, a povestit pentru adevarul.ro motociclistul despre felul în care a început incidentul de la Brașov.

Acesta a adăugat că a depus plângere împotriva agresorilor: Nu am fost să depun plângerea până nu mi-a fost eliberat certificatul de la Medicină Legală. Cum mi-a fost eliberat acest certificat, a doua zi am şi depus plângerea. Iar acest certificat a fost eliberat mai târziu deoarece am suferit nişte intervenţii chirurgicale din cauza acelui incident. Plângerea a fost depusă în termenul legal al celor 90 de zile'.


Incident în trafic. Doi bărbați, luați la bătaie de o femeie, după ce vor să fure dintr-o mașină | VIDEO

În urma incidentului, cei trei romi s-au ales cu plângere penală pentru distrugere şi lovire.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE