Motorola moto g6 plus printre mașinile clasice de la Sinaia

Motorola moto g6 plus a reușit să ne impresioneze prin fotografiile realizate cu Renault Megane R.S., așa că am decis să-l supunem unei alte probe, la Concursul de Eleganță de la Sinaia. În ciuda vremii deloc prietenoase, prietenul de la Motorola nu ne-a dezamăgit nici de această dată.

Concursul de Eleganță Sinaia este genul de eveniment care are potențialul de a uni toate categorii de oameni. Tineri și bătrâni, pasionați de mașini sport sau poate doar de fotbal (din fericire, a fost pauză în zilele de desfășurare ale Concursului, așa n-am fost nevoiți să alegem între cele două evenimente), toți iubesc mașinile clasice și tuturor le bate inima accelerat când privesc un cabriolet interbelic perfect conservat.

Motorola moto g6 plus 

Am fost curioși să vedem dacă această desfășurare de poezie automobilistică lasă aceeași impresie și asupra telefonului Motorola moto g6 plus, mai ales după ce la testul cu Megane RS s-a comportat ireproșabil. Am decis, așadar, ca toate fotografiile realizate la acest eveniment (pe care le puteți admira în galeria foto) să le facem cu telefonul.

Motorola moto g6 plus 

 

Ce nu am luat în calcul a fost vremea – pe toată perioada manifestării a turnat cu găleata. În ciuda vremii capricioase, curtea Castelului Peleș (locul de desfășurare tradițional al Concursului de Eleganță) s-a umplut de pasionați dornici să afle poveștile din spatele fiecărui exponat. În cele mai delicate momente, cu greu puteai vedea mașinile din marea de umbrele și, cu toate astea, puțini s-au gândit să se pună la adăpost.

Motorola moto g6 plus 

Peisajul mohorât nu a creat probleme și pentru Motorola moto g6 plus. Acesta a onorat fiecare exemplar din concurs cu imagini perfect expuse, culori vii și detalii bogate, chiar dacă iluminarea a lăsat de dorit în cea mai mare parte a timpului. Vedeta evenimentului, dar și a ședinței foto, a fost  un Mercedes-Benz 540K Cabriolet A Sidelfingen, aparținând Țiriac Collection. Aceasta a sosit la Sinaia la scurtă vreme după ce a fost admirată la Concorso dEleganza Villa dEste. În trecut, a strălucit în colecția magnatului din Formula 1, Bernie Ecclestone, anul acesta a fost „Best of Show la Sinaia. O puteți admira în toată splendoarea, în imaginile de mai jos.

Iar pentru final, vă invităm să vedeți și un videoclip filmat la parada care a marcat închiderea celei de a opta ediții a Concursului de Eleganță de la Sinaia:
(Articolul face parte dintr-o campanie de promovare a telefonului Motorola moto g6 plus).
Adaugă un comentariu