Need For Speed Underground 2, recreat în viața reală (VIDEO)

NFS Underground 2, unul dintre cele mai iubite jocuri cu mașini din toate timpurile, a fost replicat în realitate de către niște băieți din Rusia. Atenție, urmează imagini cu puternic impact nostalgic.

Citește și:

Motivul surprinzător pentru care niciun model Toyota nu apare în noul Need for Speed

Prea mult Need for Speed: un posesor de Lamborghini Aventador SV din Londra se angajează într-o cursă ilegală și face accident (VIDEO)

Peste nici o lună va debuta noul joc din seria NFS (numit Need For Speed Heat) care sigur va încânta prin grafică de înaltă calitate și o grămadă de acțiune pe patru roți. Însă, cu toate că titlurile recente din serie sunt impresionante, niciunul parcă nu s-a întipărit în mentalul colectiv mai puternic decât Underground 2.

Iar montajul de mai jos, făcut de un grup de băieți din Rusia, nu face decât să ne reamintescă de farmecul cu care NFSU2 ne-a cucerit inimile acum 15 ani în urmă. De la modelele de mașini (Nissan Skyline R34 GT-R, Pontiac GTO, Subaru Impreza WRX STI, Toyota Celica sau Mitsubishi Lancer Evo VIII) până la muzică și efecte vizuale, totul a fost replicat în cel mai mic detaliu, iar asta face ca experiența vizionării să fie cu atât mai puternică.

Adaugă un comentariu