Nobilul întunecat: ediția specială Maserati MC20 Notte atrage privirile prin exclusivista abordare stilistică nocturnă.

Prima ediție limitată a coupe-lui de înaltă performanță Maserati MC20 mizează din plin pe originalitatea personalizării designului. Tema sa cromatică este inspirată de întuneric, faptul implicând o tentă de mister și, de ce nu, un apropo provocator: pe întuneric, viteza luminii este irelevantă, dar aptitudinile dinamice ale lui Maserati MC20 Notte dispun atunci, când nu mai e nimeni pe drum, de momentul ideal pentru se exprima.

Maserati MC20 Notte va fi asamblat în numai 50 de exemplare. Pentru punerea sa la punct, echipa departamentului Maserati Fuoriserie a colaborat cu Andrea Bertolini, pilot de referință Maserati și fost campion mondial GT1 alături de Trident. Exteriorul lui Maserati MC20 Notte trece de la un negru lucios la un negru mat magnetic 'nero essenza', apt să absoarbă un spectru atât de extins al luminii, încât pare mai întunecat decât însuși întunericul nocturn. Pe acest fond, strălucesc fin detaliile de personalizare ale mărcii, inclusiv Tridentul care ornează masca frontală.

Jantele de 20' negru mat în stil „birdcage' prezintă accente în auriu și alb mat, în timp ce etrierele de frână sunt negre. La interior, MC20 Notte are în dotare scaune sport cu reglaj electric pe șase direcții, tapițeria Alcantara negru/gri având cusături galbene. Inconfundabilul Trident se regăsește pe tetiere, iar volanul sport îmbrăcat în Alcantara prezintă inserții din fibră de carbon. Între cele două tetiere este amplasată o placă metalică exclusivă care celebrează MC20 Notte Edition, împreună cu mențiunea distinctivă 'UNA DI 50' (unul din 50).

Pentru a sărbători lansarea Maserati MC20 Notte Edition, ambasadorul global al mărcii, David Beckham, și pasionatul de MC20, Andrea Bertolini, sunt protagoniștii unui videoclip captivant, în care uimitorul MC20 al lui Beckham se transformă într-o nouă creatură de curse care își croiește drum prin noapte în oraș și pe circuit.

Adaugă un comentariu

Articole similare