Nou dealer Mercedes-Benz la Oradea

Mercedes-Benz a inaugurat cel de-al 35-lea centru autorizat de vanzari si service din Romania. Deschis in parteneriat cu ATP Exodus, noul centru auto autorizat din Oradea a beneficiat de o investitie de 2,5 milioane de euro, oferind clientilor o gama larga de servicii.

Centrul pune la dispozitia clientilor un showroom de prezentare a produselor, precum si un spatiu de service, avand o suprafata de 2.200 mp. Cei 25 de angajati asigura consultanta potentialilor clienti si interfata de vanzare a modelelor comercializate, precum si partea de service si asistenta tehnica.

Odata cu noul centru, clientii oradeni au acces si la modelele lansate recent de Mercedes-Benz. Cea de-a treia generatie a Clasei A, prezenta de acum in noul showroom, impresioneaza prin designul sau original, motorizarile performante, consumul redus, impactul ecologic asupra mediului si cel mai bun coeficient aerodinamic din segment. De asemenea, Noul Citan completeaza gama de autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz, raspunzand noilor tendinte din domeniul livrarii urbane.

Adaugă un comentariu