Noua generație Ford Focus RS – Renașterea unei legende – Update

Update: Ford a publicat încă trei episoade noi din cadrul documentarului Renașterea unei legende. De acestă dată, Ford ne arată cum Focus RS ajunge pe stradă, pe circuit și în testele aprige din Suedia.

———–

8.10.2015

Update: Ford a publicat cel de-al doilea episod al documentarului Renașterea unei legende. De această dată, oficialii Ovalului Albastru ne plimbă prin atelierul de design și cel de dezvoltare. 

———–

1.10.2015

Update: Ford a publicat primul episod al documentarului despre dezvoltarea noii generații Focus RS. În prima parte aflăm cum a demarat noul proiect al Ovalului Albastru.

————–

23.09.2015

Ford a pregătit un documentar despre dezvoltarea noii generații Focus RS. Documentarul este împărțit în opt episoade, iar astăzi avem ocazia să vedem trailerul pregătit de Ford.

Materialul gândit de Ovalul Albastru poartă denumirea de “Renașterea unei legende” și detaliază fiecare etapă a evoluției noii generații Focus RS.

„Focus RS este o mașină unică, cu o moștenire incredibilă. Aceasta creează așteptări enorme și presiuni intense care necesită lucru în echipă, o voință de fier și concentrare pe crearea Focus-ului suprem. Acest documentar care oferă acces total la acest model, captează perfect o experiență care uneori poate fi dificilă”, a declarat Raj Nair, director tehnic si vicepreședintele grupului Ford, divizia Dezvoltare a Produselor Globale.

Citește totul despre noua generație Ford Focus RS.

Ford2015_IAA_FocusRS_small

Episoadele vor fi difuzate începând cu 30 septembrie:

1. „Lansarea proiectului’ – Block și Nair dezbat ce ar trebui să ofere mașina, de la volanul unuia dintre primele prototipuri

2. „Proiectare și dezvoltare’ – Noul design este testat în mod riguros

3. „Pe drum’ – O călătorie de 1.600 de kilometri în Munții Stâncoși, dar și în Deșertul Arizona

4. „Teste pe pistă’ – Block se îndreaptă către centrul secret de testare al Ford și se distrează conducând ca un nebun (hooning)

5. „Extreme arctice’ – Testare în condiții de iarnă în Suedia, iar echipa este sub presiune să îmbunătățească performanța

6. „Lupta pentru putere’ – Performanța e pe primul loc: fabrica de la Saarlouis (Germania) se pregătește pentru producție

7. „Examinare atentă’ – Ziua evenimentului esențial de lansare urmărește apariția principală a lui Block la Goodwood Festival of Speed

8. „Capitolul final’ – A venit momentul evaluarii din partea echipei de management